Tragické úmrtie Andreja († 18) a Dominika († 18): Kde boli vesty, sanitka a upozornenie na spodné prúdy? Mesto Senec reaguje na špekulácie!

foto: facebook.com

foto: facebook.com

Tragédia, ktorá sa odohrala v stredu 17. júla na Slnečných jazerách v Senci, otriasla miestnou komunitou a vyvolala množstvo otázok a špekulácií. Dvaja 18-roční chlapci, Andrej a Dominik, zahynuli počas letných prázdnin pri kúpaní. Mesto Senec sa rozhodlo reagovať na šíriace sa dohady ohľadom tejto tragickej udalosti a vyvrátiť mýty, ktoré kolujú predovšetkým na internete. Ako prebiehala záchranná akcia? Prečo sa šíria informácie o záchranných vestách a spodných prúdoch? A čo vlastne spôsobilo zdržanie sanitky? Odpovede na tieto otázky nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Tragédia, ktorá sa stala v najhlbšej časti jazera, kde hĺbka vody dosahuje až 7 metrov a viditeľnosť je veľmi zlá, bola mimoriadne náročná pre záchrannú službu. Očití svedkovia neposkytli jednotné informácie o mieste incidentu. Prvé telo našla vodná záchranná služba do 25 minút, miesto označila bójou a pokračovala v prehľadávaní jazera. Následne prišla riečna polícia a za pomoci vodného dronu sa pokračovalo v pátraní po druhom nezvestnom.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.