ŠOK v Senci: Kým cyklista po zrážke umieral, ľudia si ho kamerovali a vysielali NAŽIVO. Zhrození ľudia opísali incident na sociálnej sieti

foto: facebook

foto: facebook

V Senci sa stala tragická dopravná nehoda, pri ktorej prišiel o život cyklista po zrážke s automobilom. Incident sa odohral 17. júla na križovatke ulíc Jozefa Gregora Tajovského a Sokolskej. Leteckí záchranári sa snažili cyklistu zachrániť, avšak počas transportu vrtuľníkom do nemocnice zomrel. Bratislavská krajská polícia informovala, že obeťou bol 75-ročný muž, ktorý nehodu neprežil.

foto: facebook

Polícia uviedla, že 74-ročný vodič, ktorý cyklistu zrazil, nemal v dychu alkohol. Presné príčiny a okolnosti nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Zarážajúce na tom všetkom je správanie sa ľudí niektorých ľudí, ktorí sa nachádzali v okolí tragédie. Na ich správanie upozornila na sociálnej sieti pani Ingrid, ktorá bola zhorzená z toho, čo na mieste nešťastia videla. Ingrid nebola jediná, ktorá to všimla. To, čo sa dialo na mieste nehody jej potvrili aj ďalší diskutujúci.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.