Záhadná smrť matky dvoch detí: Telo pár dní nezvestnej Cynthie (†32) bolo nájdené omotané v igelite. Toto sú nové informácie

facebook.com

facebook.com

Obec Veľký Meder zasiahla desivá udalosť, keď bolo objavené telo bývalej hádzanárky Cynthie (†32). Matka dvoch detí zmizla pred niekoľkými dňami a bola nájdená omotaná v igelite v dome, kde žila so svojím partnerom. Prípad okamžite prevzala polícia a začala rozsiahle vyšetrovanie.
Aké tajomstvá skrýva tento hrozný nález a kto je zaň zodpovedný?

Cynthia bola bývalou vrcholovou hádzanárkou, ktorá hrávala za viaceré popredné maďarské kluby, ako Szent István SE, DVSC, Hajdúnánás, Dorog, Szombathelyi Haladás, Csurgó, a tiež za Komárno. „Vo veku 32 rokov zomrela Cynthia Simsik, bývalá hráčka nášho klubu, ktorá odohrala 38 zápasov za jeden a pol sezóny v tíme DVSC,“ uviedol klub na sociálnej sieti. Jej náhla smrť zasiahla aj jej bývalé kluby a športovú komunitu, ktorá vyjadruje hlbokú sústrasť rodine a blízkym. Pred pár dňami bolo vyhlásené pátranie, keďže sa s ňou jej rodina nevedela skontaktovať.

foto: facebook.com

Hrôzostrašný nález

V noci z nedele na pondelok polícia objavila telo Cynthie, ktorá bola nezvestná od minulého týždňa. Telo našli v rodinnom dome, kde žila so svojím partnerom, zabalené v igelite. Vyšetrovanie prevzali orgány z Okresného riaditeľstva PZ v Dunajskej Strede, ktoré okamžite nariadili súdnu pitvu. Okolnosti prípadu sú stále nejasné a záhadné. Čo zatiaľ zistila polícia?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.