ŠK Slovan Bratislava čaká pri možnom postupe do tretieho kola Ligy majstrov šampión z Cypru alebo Moldavska

Ešte v pondelok sa rozhodne, kto bude 8. a 15. augusta súperom zdolaného mužstva z konfrontácie majstrov Slovenska a Slovinska.

22.7.2024 (SITA.sk) – Slovenský futbalový šampión ŠK Slovan Bratislava v prípade postupu cez slovinský tím NK Celje v 2. kvalifikačnom kole Ligy majstrov 2024/2025 vyzve v 3. kole postupujúci tím z inej dvojice 2. kola – cyperskému APOELu Nikózia alebo moldavskému FC Petrocub Hincesti.

Rozhodol o tom pondelkový žreb v sídle Európskej futbalovej únie (UEFA) vo švajčiarskom Nyone. Ak sa Slovan predstaví v 3. kvalifikačnom kole LM, v prvom súboji nastúpi doma 6. alebo 7. augusta, odvetu na pôde súpera absolvujú „belasí” 13. alebo 14. júla.

Rozdelenie do skupín ešte pred stredajším žrebom rozhodlo, že postupujúci z dvojice Slovan – Celje mohol dostať aj postupujúceho z dvojíc PFC Ludogorec Razgrad (Bul.)/FK Dinamo Minsk (Biel.) alebo Shamrock Rovers (Ír.)/FC Sparta Praha (ČR).

Ak Slovan nepostúpi cez Slovincov, predstaví sa v 3. kvalifikačnom kole Európskej ligy. Ešte v pondelok sa rozhodne, kto bude 8. a 15. augusta súperom zdolaného mužstva z konfrontácie majstrov Slovenska a Slovinska.

V pondelok popoludní spozná meno prípadného súpera v 3. kvalifikačnom kole EL aj MFK Ružomberok, uskutoční sa uskutoční aj žreb 3. kvalifikačného kole Európskej konferenčnej ligy a v hre budú aj FC DAC 1904 Dunajská Streda a FC Spartak Trnava.

Viac k témam: Európska konferenčná liga, Európska liga, Liga majstrov
Zdroj: SITA.sk – ŠK Slovan Bratislava čaká pri možnom postupe do tretieho kola Ligy majstrov šampión z Cypru alebo Moldavska © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.