Spoluhráči sú v šoku: Zomrel vynikajúci brankár. Mal len 20 rokov. Čo je príčina tejto nečakanej smrti?

foto: x.com

foto: x.com

V utorok sa športový svet ponoril do smútku. Mladý brankár Justin zomrel vo veku 20 rokov. Jeho smrť je veľmi nešťastná a záhadná. Aj keď klub sa k príčine smrti nevyjadril, rôzne svetové médiá priniesli informáciu, že išlo o veľmi nešťastnú tragédiu. Tragickú správu potvrdil jeho materský futbalový klub.

Od nedele bol Justin Cornejo hospitalizovaný. Hoci sa lekári snažili o jeho záchranu, jeho zdravotný stav sa neustále zhoršoval a v utorok svojmu zraneniu podľahol. Klub zverejnil na sociálnej sieti dojemné vyjadrenie: „Žiadne slová nedokážu zmierniť bolesť, ktorú teraz cítime. Spomienky na teba nám dodávajú silu, ktorú v týchto chvíľach potrebujeme, aby sme dokázali prekonať túto situáciu. Justin, navždy zostaneš v našich srdciach. Odpočívaj v pokoji, kamarát. Veľmi ťa milujeme,“ píše sa v správe ekvádorského klubu.

Justin Cornejo bol považovaný za veľký talent futbalu. Mladý brankár začal svoju kariéru v mládežníckych kategóriách a rýchlo sa presadil medzi profesionálmi. Jeho náhle úmrtie zasiahlo nielen jeho spoluhráčov, ale aj fanúšikov a celý futbalový svet.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.