Tetra Pak bude mať nového generálneho riaditeľa pre východnú Európu, zodpovedný bude za operácie spoločnosti v šestnástich krajinách

Nahradí Lyndsey Loyden-Edwardsovú, ktorá čoskoro prejde na novú pozíciu.

15.7.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť Tetra Pak vymenovala Alexa Henriksena za nového generálneho riaditeľa pre východnú Európu. Do tejto funkcie nastúpi 1. augusta. Nahradí Lyndsey Loyden-Edwardsovú, ktorá čoskoro prejde na novú pozíciu. Henriksen bude zodpovedný za operácie spoločnosti Tetra Pak v šestnástich krajinách, vrátane siedmich predajných kancelárií.

Alex Henriksen sa pripojil k spoločnosti Tetra Pak v roku 1998 a zastával niekoľko vedúcich pozícií na európskej a globálnej úrovni, predtým než v roku 2020 prešiel do svojej súčasnej funkcie generálneho riaditeľa pre severnú Európu. Počas posledných štyroch rokov viedol obchodné operácie spoločnosti Tetra Pak na trhu pozostávajúcom z 13 krajín, vrátane Škandinávie, pobaltských krajín, Spojeného kráľovstva a Írska.

Tetra Pak je globálna spoločnosť v oblasti spracovania a balenia potravín. Poskytuje výrobky, ktoré každý deň uspokojujú potreby stoviek miliónov ľudí vo viac ako 160 krajinách sveta. Má viac ako 25-tisíc zamestnancov na celom svete.

Viac k témam: Generálny riaditeľ, Vymenovanie do funkcie
Zdroj: SITA.sk – Tetra Pak bude mať nového generálneho riaditeľa pre východnú Európu, zodpovedný bude za operácie spoločnosti v šestnástich krajinách © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.