Pellegrini je znepokojený prerastaním násilia do politiky na celom svete, prezident odsúdil streľbu na Trumpa

O svojom prezidentovi majú občania Spojených štátov amerických, ale aj všetkých ďalších demokratických krajín sveta, rozhodnúť vo volebných miestnostiach, a nie streľbou na uliciach.

14.7.2024 (SITA.sk) – Prezident SR Peter Pellegrini dôrazne odsúdil streľbu na amerického exprezidenta a prezidentského kandidáta Donalda Trumpa počas jeho kampane a je zároveň hlboko znepokojený prerastaním násilia do politiky na celom svete.

Ako ďalej napísal na sociálnej sieti, o svojom prezidentovi majú občania Spojených štátov amerických, ale aj všetkých ďalších demokratických krajín sveta, rozhodnúť vo volebných miestnostiach, a nie streľbou na uliciach.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

“Použitie násilia pri presadzovaní svojho politického názoru musí byť vždy čo najdôraznejšie odsúdené a vinníci spravodlivo potrestaní, aby ľudia nestrácali dôveru v demokraciu a demokratické štátne inštitúcie a nezačali brať ´spravodlivosť´ do vlastných rúk,” vyhlásil prezident.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Streľba na Donalda Trumpa (fotografie)

Viac k témam: americké prezidentské voľby, Americký exprezident, Odsúdenie, Prezident SR, streľba na Donalda Trumpa
Zdroj: SITA.sk – Pellegrini je znepokojený prerastaním násilia do politiky na celom svete, prezident odsúdil streľbu na Trumpa © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.