Krásky rozohriali Beats for Love: Sieťovaná modelka Biasiol a Rachel v tangách. Toto boli módne ikony festivalu

foto: instagram.com

foto: instagram.com

Beats for Love, jeden z najväčších letných festivalov v našom regióne, sa cez víkend opäť rozžhavil. Festival prilákal mnoho známych tvárí, ktoré zaujali návštevníkov svojimi odvážnymi a nápadnými outfitmi. Rachel Karnížová a Veronica Biasiol neostali pozadu a svojimi modelmi vzbudili pozornosť davu. Aké modely zvolili a kto ďalší na festivale zaujal svojim vzhľadom? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

Návštevníci populárneho festivalu Beats for Love, ktorý sa cez víkend konal v Ostrave, mali príležitosť nielen počúvať obľúbených interpretov, ale aj obdivovať krásy okolo seba. Táto letná akcia, jedna z najväčších u nás, pritiahla mnoho známych českých krások, ktoré si dali záležať na výbere svojich outfitov. Rachel z Love Islandu a Veronica Biasiol predviedli svoje horúce telá v ešte horúcejších outfitoch.

Medzi najodvážnejšie patril jednoznačne provokatívny model Rachel Karnížovej, známej z Love Islandu. Nebála sa a prechádzala sa v dave ľudí len v titernom striebornom bodýčku, v ktorom ukázala nielen svoj dokonale tvarovaný zadok! Ako bonus sa k Rachel pripojila aj jej krásna priateľka Dominika, ktorá mala na sebe ten istý model, iba v inej farbe. Na obe bolo radosť pozerať. Influencerka a modelka Veronica Biasiol tiež nesklamala – každý deň si pripravila iný outfit a vždy zažiarila. Jeden deň zvolila mimoriadne odvážny výstrih v latexovom topíku, ďalší deň upútala pozornosť v sieťovanom overale bez podprsenky. Aj ona ukázala svoju dokonalú postavu.

Pokračovanie článku a fotografie z festivalu nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.