Ruské útoky za uplynulý deň pripravili o život osem civilistov, obete hlásili v štyroch oblastiach

V Chersonskej oblasti ruské sily zaútočili na 17 obcí vrátane regionálneho centra Cherson.

7.7.2024 (SITA.sk) – Osem ukrajinských civilistov prišlo o život a ďalších 16 utrpelo zranenia počas uplynulého dňa pri ruských útokoch. Informuje o tom spravodajský web Kyiv Independent, ktorý cituje nedeľňajšie správy regionálnych úradov.

Viac o téme: Vojna na Ukrajine

Za uplynulých 24 hodín Rusko celkovo zaútočilo na desať ukrajinských oblastí, pričom obete hlásili v Chersonskej, Charkovskej, Doneckej a Dnipropetrovskej oblasti.

V Chersonskej oblasti ruské sily zaútočili na 17 obcí vrátane regionálneho centra Cherson. Podľa gubernátora oblasti Oleksandra Prokudina o život prišli štyria ľudia.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Vojna na Ukrajine v júli 2024 (fotografie)

Dvaja civilisti zahynuli v Doneckej oblasti, uviedol jej šéf Vadym Filaškin. Ruské útoky si vyžiadali aj život 47-ročného muža v Charkovskej oblasti a 65-ročnej ženy v Dnipropetrovskej oblasti.

Viac k témam: Charkovská oblasť, Chersonská oblasť, civilné obete, Dnipropetrovská oblasť, ruské útoky, rusko-ukrajinský konflikt
Zdroj: SITA.sk – Ruské útoky za uplynulý deň pripravili o život osem civilistov, obete hlásili v štyroch oblastiach © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.