Skutočný príbeh: Po hromadnej nehode mi amputovali ruku

FOTO: GoFundMe

Tridsaťdvaročná Heather Rodriguesová z Kalifornie sa v roku 2022 stala účastníčkou hromadnej nehody, ktorá spôsobila, že jej auto zišlo z cesty a niekoľkokrát sa prevrátilo, než dopadlo na zem. Lekári museli Heather amputovať ruku a jej prežitie bolo neisté. Dnes je inšpiráciou pre celý svet. Ako sa Heather vyrovnala so stratou ruky a aké zmeny priniesla do jej života táto tragická udalosť?

Osudný deň

Pamätám si deň nehody veľmi dobre. Bolo nádherné počasie, slnko svietilo a ja som mala na večer naplánovanú oslavu. Okolo ôsmej večer som sa rozhodla ísť domov, pretože som na druhý deň musela ísť do práce. Nepila som, bola som triezva. Užívala som si jazdu, a potom si už len pamätám, že som sa prebudila celá od krvi. Boli pri mne dvaja muži, jeden mi ruku zaškrtil svojím opaskom. Keby to neurobil, vykrvácala by som za pár minút,“ povedala Heather pre Imago.

V nemocnici museli Heather ruku amputovať a uviesť ju do umelého spánku. Keď sa po niekoľkých dňoch prebrala, nemala tušenie, že prišla o končatinu. Keď sa to dozvedela, bola v šoku, ale rýchlo si uvedomila, že amputácia bola jej jedinou šancou na prežitie.

FOTO: GoFundMe

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.