Frederika z Ruže odhaľuje intímnosti: Aký bol Tomy Kotty v posteli? Zašla až do podrobností a ohodnotila aj jeho…

Šou Ruža pre nevestu už viac než mesiac rezonuje Slovenskom a postupne sa objavujú nové informácie, ktoré zaujímajú mnoho divákov. Medzi najvýraznejšie účastníčky patrí Frederika, známa aj ako Fergie, ktorá nedávno detailne opísala svoj intímny zážitok s Tomym Kottym. Ako sa vyrovnáva s kritikou a aké boli jej pocity počas šou? A čo všetko prezradila vo svojom rozhovore? Viac sa dozviete na druhej strane článku.

Jednou z najvýraznejších účastníčok bola Frederika, známa aj ako Fergie, ktorú si mnohí pamätajú ako tú, ktorá sa často bozkávala s Radkom.

Tomy Kotty počas šou komentoval dianie okolo Ruže. Keď Frederika prišla na scénu, vyhlásil: „V momente, ako sa objavila táto naša záhadná Šeherezáda, všetci spozorneli, a ja zvlášť. Ten hlas poznám. To je Fergie a hádajte, kto bol jej posledný s*xuálny partner?” povedal, pričom okamžite ukázal na seba.

foto: instagram.com

„V tej chvíli som začal veriť teórii, že ženám dokážem reálne narušiť psychiku,” dodal. Frederika sa k tejto téme dlho nevyjadrovala, až doteraz, keď detailne opísala ich intímny zážitok. Ako býva zvykom, účastníčky šou po jej skončení navštevujú rôzne podcasty, kde sa ich pýtajú na rôzne zaujímavosti o šou a ich osobnom živote. Frederika nebola výnimkou a zúčastnila sa podcastu Mow Show – David Key.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.