AKTUÁLNE: Tragédia v lome pri obci Rudník: Zahynula 20-ročná žena a 14-ročný chlapec

aktuálne

aktuálne

V lome pri obci Rudník došlo k tragickej udalosti. Dvaja mladí ľudia prišli o život, čo vyvolalo vlnu smútku a zármutku medzi obyvateľmi. Miestne úrady a bezpečnostné zložky okamžite zareagovali a na miesto nešťastia vyslali záchranné tímy. Situácia opäť otvorila otázku bezpečnosti pri kúpaní v prírodných vodných plochách. Aké opatrenia by mohli zabrániť podobným nešťastiam v budúcnosti?

V lome pri obci Rudník v okrese Košice-okolie došlo k tragickej udalosti, pri ktorej sa utopili dvaja mladí ľudia. Ako uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach Jozef Bálint, operačné stredisko prijalo v sobotu 29. júna pred 16:00 hod oznámenie, že dve osoby vošli do vody a následne sa už nevynorili.

Denník Korzár informoval, že obeťami boli 20-ročná žena a 14-ročný chlapec. Na miesto nešťastia bolo vyslaných desať príslušníkov HaZZ z hasičských staníc v Moldave nad Bodvou, Košiciach a záchrannej brigády v Humennom. „Je to veľká tragédia pre našu obec. Všetci sme v šoku,“ uviedol jeden z miestnych obyvateľov

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.