Zranený Varga je po operácii tváre už doma v Maďarsku. Jeho spoluhráči z reprezentácie čakajú, či sa na ME vo futbale dostanú do osemfinále

O návrate Barnabása Vargu do Maďarska informoval na sociálnych sieťach aj jeho zamestnávateľ Ferencváros Budapešť.

26.6.2024 (SITA.sk) – Útočníka maďarskej futbalovej reprezentácie Barnabása Vargu prepustili z nemocnice po pondelkovej operácii tváre a už sa aj vrátil do vlasti. Dvadsaťdeväťročný Varga pri zrážke so škótskym brankárom Angusom Gunnom počas nedeľňajšieho zápasu A-skupiny majstrovstiev Európy v Nemecku utrpel zlomeninu niekoľkých tvárových kostí.

Maďara po dlhých minútach ošetrovania priamo na hracej ploche odniesli na nosidlách a previezli do nemocnice v Stuttgarte, kde v pondelok podstúpil chirurgický zákrok.

Maďari obsadili 3. priečku

Kým Varga sa vrátil do Maďarska, jeho spoluhráči z reprezentácie sa stále nachádzajú v Nemecku a čakajú, či sa dostanú do osemfinále kontinentálneho šampionátu.

Viac o téme: ME vo futbale 2024

Po triumfe v spomenutom súboji proti Škótom (1:0) obsadili v hodnotení A-skupiny 3. priečku, do vyraďovacej časti sa dostanú štyri výbery z tretích miest. Za Maďarmi isto skončia Chorváti, no zverenci trénera Marca Rossiho potrebujú dostať “pod seba” ešte tretí tím zo skupín E alebo F.

Návrat Vargu do Maďarska

O návrate Barnabása Vargu do Maďarska informoval na sociálnych sieťach aj jeho zamestnávateľ Ferencváros Budapešť.

Barnabás je späť doma!” napísal klub na platforme X.

Viac k témam: Majstrovstvá európy ME vo futbale 2024 v Nemecku, Operácia, Zranenie
Zdroj: SITA.sk – Zranený Varga je po operácii tváre už doma v Maďarsku. Jeho spoluhráči z reprezentácie čakajú, či sa na ME vo futbale dostanú do osemfinále © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.