VIDEO: Obrovská tragédia. Prírodný živel si vyžiadal smrť mladých ľudí. Patricia, Bianca a Kristián sa naposledy objali a potom…

foto: youtube.com

foto: youtube.com

Traja priatelia, ktorí sa vydali na prechádzku k rieke, sa ocitli v smrteľnom nebezpečenstve. Náhle zvýšenie hladiny rieky ich uviedlo do nepredvídateľnej situácie. Video, ktoré zaznamenalo ich posledné chvíle, obletelo internet a šokovalo verejnosť. Tragédia zanechala za sebou dve obete a jedného nezvestného. Záchranári stále pátrajú po poslednom tele. Aké sú najnovšie informácie o prebiehajúcom pátraní?

Stretnutie troch priateľov na severe Talianska sa skončilo tragicky, keď sa vydali na prechádzku k rieke Natisone. Nečakane sa rozvodnila, pričom obrovské množstvo vody ich náhle obklopilo. Dve mladé ženy, Bianca a Patrícia, a muž menom Kristián, boli zachytení na videu v momente, keď sa objali naposledy. Záchranári našli telá dievčat o dva dni neskôr, po mladíkovi stále pátrajú.

Kamaráti Bianca, Patrícia a Kristián, mali okolo dvadsať rokov a boli v piatok na prechádzke pri pláži pozdĺž rieky Natisone. Situácia sa dramaticky zhoršila, keď sa náhle objavila veľká voda. Na záberoch je vidieť, ako zúfalo volajú o pomoc. Prizerajúci sa okamžite obrátili na hasičov, ktorí sa snažili trojicu vyslobodiť pomocou povrazu. Jeden z hasičov na nich kričal: „Zostaňte pohromade, zhromaždite sa, objímte sa.“ V pevnom objatí sa pokúšali udržať na nohách, ale silný prúd ich po chvíli stiahol pod vodu.

Pokračovanie článku a video nájdete na ďalšej strane