Federálna sudkyňa v Kalifornii odsúdila muža, ktorý kladivom zaútočil na manžela Nancy Pelosi. Dostal 30 rokov väzenia

DePape napadol Paula Pelosiho kladivom v ich dome v San Franciscu.

18.5.2024 (SITA.sk) – Federálna sudkyňa v Kalifornii v piatok odsúdila na 30 rokov väzenia muža, ktorý v októbri 2022 s kladivom napadol manžela vtedajšej predsedníčky Snemovne reprezentantov Nancy Pelosi.

Útok na člena rodiny federálneho úradníka

David DePape dostal 30 rokov väzenia za útok a 20 rokov za pokus o únos, pričom tieto tresty si bude odpykávať súbežne. Informuje o tom spravodajský portál CNN.

V novembri porota na federálnom súde v San Franciscu rozhodla, že DePape je vinný z útoku na člena najbližšej rodiny federálneho úradníka a pokusu o únos federálneho úradníka. DePape napadol Paula Pelosiho kladivom v ich dome v San Franciscu.

Muž nebol jeho pôvodný cieľ

Ako priznal, muž nebol jeho cieľ, pretože tam hľadal Nancy Pelosi, ktorá v tom čase bola vo Washingtone. Paul Pelosi utrpel pri úmyselnom politickom útoku zlomeninu lebky a zranenia ruky.

Paul Pelosi’s man-whore gets 30 years, the black rapist of multiple children ages 4 – 9 gets 6 months. pic.twitter.com/pM5BmJZvof— Dane (@UltraDane) May 17, 2024

V lete by sa mal začať súdny proces s DePapeom ešte na štátnom súde. Proces sa bude týkať obvinení z pokusu o vraždu, vlámanie a útok.

Viac k témam: Útok
Zdroj: SITA.sk – Federálna sudkyňa v Kalifornii odsúdila muža, ktorý kladivom zaútočil na manžela Nancy Pelosi. Dostal 30 rokov väzenia © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.