Gašpar v parlamente privíta ruského veľvyslanca Bratčikova, takéto stretnutie považuje za prirodzené

Na stretnutí majú byť aj ďalší koaliční poslanci, chcú sa poďakovať za porážku fašizmu a ukončenie druhej svetovej vojny.

11.5.2024 (SITA.sk) – Predseda parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť a poslanec Tibor Gašpar (Smer-SD) sa pravdepodobne na budúci týždeň stretne na pôde Národnej rady SR s veľvyslancom Ruska na Slovensku Igorom Bratčikovom.

„Ja to transparentne oznámim. Považujem za prirodzené, ak prejavia aj veľvyslanci záujem sa so mnou stretnúť, že sa s nimi stretnem. Je to v poradí už štvrtý veľvyslanec, ktorý prejavil záujem o stretnutie so mnou,” uviedol Gašpar v relácii Sobotné dialógy verejnoprávnej televízie RTVS.

Na stretnutí majú byť aj ďalší koaliční poslanci, chcú sa poďakovať za porážku fašizmu a ukončenie druhej svetovej vojny.

Poslanec Gábor Grendel (klub hnutia Slovensko) tvrdí, že on by sa za súčasného stavu ako predseda branno-bezpečnostného výboru s ruským veľvyslancom na Slovensku nestretol.

Zdroj: SITA.sk – Gašpar v parlamente privíta ruského veľvyslanca Bratčikova, takéto stretnutie považuje za prirodzené © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.