Vodič BMW zachytil tri stromy a narazil do betónového stĺpa, zraneniam na mieste podľahol (foto)

Spolujazdec sa ťažko zranil a bol letecky transportovaný do nemocnice v Banskej Bystrici.

29.4.2024 (SITA.sk) – Pri tragickej nehode v Klenovci v okrese Rimavská Sobota zahynul 30-ročný vodič. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala v sobotu 28. apríla okolo 16:00.

„Na začiatku obce v križovatke na ceste II/526 vozidlo BMW GT 530d narazilo ľavou prednou časťou do odbáčajúceho vozidla Suzuki Ignis,“ uviedla polícia.

Po náraze zišlo BMW z cesty v smere na Hnúšťu, pričom zachytilo tri stromy a narazilo do betónového elektrického stĺpa, ktorý zlomilo. Na mieste zraneniam podľahol 30-ročný vodič BMW, jeho 23-ročný spolujazdec sa ťažko zranil a bol letecky transportovaný do nemocnice v Banskej Bystrici, 53-ročný vodič Suzuki a jeho spolujazdkyňa sa pri nehode nezranili.

Škodu na vozidlách a betónovom stĺpe predbežne odhadli na viac ako 20-tisíc eur. K nehode prizvali znalca z odboru dopravy. Bližšie okolnosti nehody a miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania.

Viac k témam: banskobystrická krajská polícia, Tragická dopravná nehoda, Tragická nehoda
Zdroj: SITA.sk – Vodič BMW zachytil tri stromy a narazil do betónového stĺpa, zraneniam na mieste podľahol (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.