Najlepšie zarábajúca OnlyFans modelka podstúpila zmenšenie pŕs. Operácia sa nepodarila podľa jej predstáv

Nedávne zdravotné komplikácie americkej influencerky Blac Chyna, ktorej skutočné meno je Angela White, znepokojili jej fanúšikov a priviedli najlepšiu zarábajúcu modelku OnlyFans v roku 2021 ku smútku a extrémnym bolestiam. V roku 2023 absolvovala operáciu, ktorej cieľom bolo zmenšenie veľkosti jej prsných implantátov. Influencerka si totiž pred niekoľkými rokmi dala zväčšiť svoje prsia ale prestali sa jej páčiť „Trochu som to prehnala, už ma nebaví ten fejk vzhľad. (Moje prsia) sú príliš veľké na moje telo, príliš veľké na moju postavu a už mi to ako človeku nesedí,“ povedala vtedy vo videu.

Táto zmena sa však nezaobišla bez problémov – operácia spôsobila, že sa sval okolo implantátu stiahol, čo jej spôsobilo bolesť.

S cieľom riešiť tento problém White podstúpila v decembri 2023 druhú operáciu, pri ktorej sa ďalej zmenšila veľkosť prsníkov. V rámci tohto zákroku jej lekár odporučil, aby si nechala implantovať iný typ implantátu, aby jej prsia nezostali “mäkké”. Napriek prekonaným bolestivým komplikáciám sa Chyna vyjadrila, že je hrdá na to, že je teraz súčasťou skupiny “Itty Bitty Titty Committee”, a teší sa na nový rok.

Článok pokračuje na druhej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.