Ideš na prvé rande? Toto sú tri základné otázky, ktoré by si sa svojej budúcej partnerky mal opýtať! Tá prvá je nepríjemná, ale odpoveď je pre teba dôležitá!

Prvé rande je určite vzrušujúci zážitok a každý ho prežíva ináč. Niektorí ho berú ako významný deň, kedy môže začať v ich živote niečo nové, iní, naopak, sú už tak prerandení, že tento okamih nepokladajú vôbec za dôležitý či výnimočný. Ak rande berieš aspoň trošku vážne a chceš si byť svojou budúcou priateľkou istý, určite sa jej opýtaj základné otázky, ktoré ti o nej veľa povedia.

V tomto článku sa pozrieme na komunikáciu počas prvého rande a na spôsoby, ako sa navzájom lepšie spoznať. Je dôležité si uvedomiť, že ide o proces vzájomného objavovania, pričom je potrebné rešpektovať osobné hranice a vyvarovať sa veľmi intímnym otázkam. Nervozita na rande nie je ničím výnimočným, no nemala by byť prekážkou v otvorenom dialógu.

Na tieto otázky sa určite opýtaj svojej spoločníčky na rande:

 

1. Skúsenosti z minulých vzťahov

Je dôležité pochopiť, aký bol predchádzajúci vzťah vašej potenciálnej priateľky a najmä, prečo a ako skončil. Tieto informácie môžu odhaliť, ako sa osoba vyrovnáva s rozchodmi, či boli v minulosti problémy s neverou a aké má očakávania od nového vzťahu. Táto otázka je citlivá, ale môže byť veľmi prínosná pre porozumenie vašej minulosti a prístupu k vzťahom. Ak už bola v minulosti vaša randiaca partnerka neverná, je to varovný prst.

Článok pokračuje na druhej strane