NEUVERITEĽNÉ! Lukášovi zle diagnostikovali ochorenie. Zomrel. Zdrvená rodina hovorí o fraške zdravotníctva!

Lukášova smrť bola nečakaná a o to viac zostali jeho rodinní príslušníci a priatelia zdrvení, keď sa dozvedeli tú najhoršiu správu. Veselý, optimistický a najmä príliš mladý človek, opustil tento svet veľmi skoro a najmä zbytočne. Podľa rodiny sa jeho smrti dalo predísť a hovoria o obrovskom zlyhaní lekárov.

Lukáš v poslednom období bojoval s ťažkými zdravotnými problémami. Ani lekári nevedeli stanoviť jeho diagnózu. Dokonca si ho až tri nemocnice medzi sebou dookola pohadzovali.  Až napokon v  utorok, 17. októbra 2023 posledný krát vydýchol vo svojich tridsiatich rokoch. 

Podľa rodiny Lukáša sa mladý muž rok trápil s reumou. Lekári ho v nemocnici liečili na zápal lakťov, no k tomu sa postupne pridávali ďalšie zdravotné problémy. Za pár mesiacov Lukáš stratil až  20 kg z váhy a zápasil s ďalšími komplikáciami, ako voda v pľúcach, dýchavičnosť a problém s prijímaním potravy. Lekári nevedeli prísť na to, čo vlastne Lukášovi je.

V jednej nemocnici povedal lekár, že podľa výsledkov by malo Lukášovi byť dobre. Vyšetrenia, ktoré by možno stanovili ďalšie diagnózy a odhalili by pravú príčinu, sa údajne neustále odkladali na neskoré mesiace.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.