17-ročná Jasmína nastúpila do vlaku a už ju nik nevidel! Polícia prosí o pomoc. Ozvala sa aj jej babka, ktorá odhalila tajomstvo

Polícia opäť prosí o pomoc pri vypátraní nezvestnej tínedžerky. Okresné riaditeľstvo polície v Martine sa obrátilo na verejnosťou so žiadosťou o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Jasmíne Puškovej, ktorá pochádza z Liptovského Mikuláša.

Nezvestná Jasmína ešte 13. apríla 2023 odišla vlakom zo železničnej stanice Vrútky a namierené mala do Trnavy do reedukačného centra. Tam ju do dnešného dňa nevideli.

K zmiznutiu Jasmínky sa vyjadrila aj jej stará mama, ktorá pre portál topky.sk povedala o spolunažívaní Jasminy s jej rodinou viac: “„Jasmínka žila len s mamou. Tá ju ale umiestnila do nápravného centra, pretože v minulosti mala problémy. Viete, ako to je s mladými,“ uviedla Soňa pre zregionu.sk dva týždne po vyhlásení pátrania.

Jasmínu mala matka vyzdvihnúť v deň, kedy sa vrátila z ústavu a niekam spolu odišli. Neskôr Jasmina mala utiecť k svojmu strýkovi. Jej babka sa obáva, že Jasmínu zaviedli do zahraničia. “Bojím sa, že moju vnučku odvedú niekde do zahraničia. Jej matka sa o ňu nestará tak, akoby sa mala,”povedala pre portál zregionu.sk Jasminina babka. Súčasný pohyb a pobyt nezvestnej nie je známy.

Jasmína je 175 centimetrov vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči, dlhé čierne rovné vlasy. V pravej nosnej dierke má piercing, na prstoch oboch rúk má tetovanie a na ľavom zápästí má vytetovaný nápis Markus.

Ak by ste ju niekde videli, kontaktujte políciu.

 

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.