AKTUÁLNE: Nezvestného Tomáša (†29) našli mŕtveho tam, kde to mal rád. Vyjadrenie jeho sestry chytá za srdce

Dňa 11. októbra zasiahla Detvu nesmierne tragická a smutná udalosť, keď polícia našla telo Tomáša na mieste, kde to mal veľmi rád a kde často trávil svoj voľný čas.

Tomáš, 29-ročný muž, bol hľadaný políciou, hasičmi a aj jeho rodinou a priateľmi od pondelka 9. októbra, kedy ho naposledy videla jeho sestra Terézia.

Terézia sa na sociálnej sieti obrátila na verejnosť s výzvou: “Hľadá sa môj brat, naposledy videný v pondelok 9.10. o 10:00. Ak máte akékoľvek informácie o jeho pobytu, prosím, dajte vedieť.”

Následne sa rozbehla rozsiahla pátracia akcia, do ktorej sa zapojili záchranné zložky, polícia a hasiči, ale aj dobrovoľníci, priatelia a známi, všetci s nádejou, že nájdu Tomáša živého a zdravého.

Ešte dnes na sociálnej sieti ich rodinná známa napísala: “V súvislosti s nezvestnosťou osoby vás informujem o pátracej akcii organizovanej Políciou Slovenskej republiky v spolupráci s HaZZ SR a integrovaným záchranným systémom Gabčíkovo. Pátracia akcia začne dnes, t.j. 11. 10. 2023 o 09:00 v Detve, a dobrovoľníci a verejnosť sa môžu tiež zapojiť.”

Prišla tá najhoršia správa

Bohužiaľ, o niekoľko hodín neskôr zhasla všetka nádej pre šťastný koniec. Pátranie sa skončilo tragickou informáciou, keď nezvestného Tomáša našli obeseného za kopcom, kam často chodieval na prechádzky. Terézia, jeho sestra, napísala srdcervúcu správu na Facebooku: “Tomáško bol nájdený obesený za kopcom, kde trávil čas. Plánoval to. Odišiel ticho, bez rozlúčky.”

Pre Tomášových priateľov a známych bola informácia obrovským šokom, z ktorého sa dlho nebudu vedieť spamätať. Nik nečakal, že tak mladý a veselý človek si zoberie život takým drastickým spôsobom. česť jeho pamiatke.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.