Pellegrini prijme podľa lídra OĽaNO akúkoľvek pozíciu od Fica, mafia svoje DNA nepoprie a zachráni si tým zadok

Hlas a Smer sú podľa neho len tá istá strana rozdelená na dve časti.

8.10.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini príjme od šéfa strany Smer-SD Roberta Fica aj pozíciu vrátnika na úrade vlády. V diskusnej relácii O 5 minút 12 RTVS to povedal líder hnutia OĽaNO Igor Matovič.

„Lebo je to jediná šanca zachrániť Pellegriniho zadok pred kriminálom za zločiny, ktoré páchal,” povedal Matovič. Hlas a Smer sú podľa neho len tá istá strana rozdelená na dve časti. „Mafia svoje DNA nepoprie,” povedal líder OĽaNO.

Viac o téme: Predčasné voľby na Slovensku 2023

Podľa zvoleného poslanca Tomáša Tarabu by sa malo v pondelok 9. októbra stretnúť vedenie Smeru, Hlasu aj SNS. „Predpokladáme, že prinesie nejaký spoločný výstup z tých rokovaní,” povedal. Dodal, že môže ísť o „prelomovejšie stretnutie”.

Viac k témam: O 5 minút 12, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), Predseda strany Hlas-SD, Predseda strany Smer-SD
Zdroj: SITA.sk – Pellegrini prijme podľa lídra OĽaNO akúkoľvek pozíciu od Fica, mafia svoje DNA nepoprie a zachráni si tým zadok © SITA Všetky práva vyhradené.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.