Martinu (†40) našiel jej syn (18) mŕtvu. Jej brat je v šoku: “Ležala tam rozstrieľaná, asi mu preskočilo”,

Tragédia, ktorá otriasla Slovenskom. V obci Dojč našiel 18-ročný syn nehybné telo svojej matky priamo v dome. Zastreliť ju mal jej exmanžel. Obyvatelia obce pri Senici sú v šoku.

Vrah sa krátko po incidente ukrýval v okolitých lesoch. Polícia prístup do obce zatarásila. Vraha našli až krátko po polnoci mŕtveho.

Ladislav spolu s Martinou bývali v jednej domácnosti, hoci už neboli manželmi. Pre televíziu Markíza povedal brat zosnulej Martiny aj ďalšie detaily ich spolunažívania.

​„Musel tam byť skrat. Sestra ma teraz dosť často navštevovala a hovorila, že mu preskakuje. Starala sa o neho, jazdila na kamiónoch, hovorila, že mu dá peniaze a on nech si žije svoj život. Keď sa rozviedol, tiež mu dávala peniaze, živila ho, lebo predtým, keď podnikal on a bol vládny, zarábal, teraz zarábala ona, tak sa o neho starala. Ona sa nechcela rozviesť, pretože sa predtým o ňu staral,“ povedal pre televíziu Markíza Peter.

O rozvod nakoniec požiadal Vladimír, no ten neuniesol, že si Martina našla nového partnera. A práve žiarlivosť mala byť motývom na vraždu jeho exmanželky.

„Oni sú čerstvo rozvedení, on sa chcel rozvádzať, tak sa s ním rozviedla. Asi mu vadilo, že je šťastná, on si myslel, že bude zronená, že on sa s ňou chce rozviesť,“ dodal pre Tv Markíza Peter.

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.