Kollár so slzami v očiach priznal facky, ktoré mal dať exmilenke. Tá prišla s videom, kde hovorí o niečom brutálnejšom. TOTO môže Kollárovi zlomiť krk.

Boris Kollár má problém. Musel vysvetľovať incident spred dvanástich rokov. Na tlačovej konferencii nechýbali slzy a šokujúce priznanie. 

 

Predseda parlamentu Boris Kollár mal dnes v priestoroch národnej rady emotívnu tlačovú konferenciu, na ktorej sa vyjadril k listu, ktorý poslancom národnej rady adresovala jeho exmilenka a matka jeho dvoch detí, Barbora Richterová. Tá už dlhšiu dobu zverejňuje statusy a videá, ktoré diskreditujú predsedu parlamentu, vykresľujú Kollára ako otca, ktorý sa o svoje deti nestará a používa ich len ako politický marketing Boris Kollár na tieto obvinenia doposiaľ reagovať nechcel.

To sa zmenilo práve dnes.

Barbora Richterová v liste pre poslancov napísala, že Boris Kollár ju mal pred rokmi údajne zmlátiť a momentálne sa cíti ohrozená, keďže sa domnieva, že ju sledujú príslušníci Slovenskej informačnej služby. Kollár tieto slová označil za nafuknuté a klamstvá, no pár faciek priznal, keďže si, podľa jeho slov, len bránil svojho syna. Ku tlačovej konferencii sa vyjadrila aj Richterová, ktorá jeho slová označila za klamstvo.

Facky na dovolenke v Miami

Pokračovanie aj s videom Richterovej na druhej strane

Zanechajte svoj hlas

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.